Nieuws & acties

Eindejaarsactie: Spaar&Win een Peugeot 108!

Van zaterdag 25 november t/m vrijdag 29 december maakt elke Aan de Kade-klant kans op het winnen van een Peugeot 108! Hoe? Spaar actiezegels en lever zoveel mogelijk volle spaarkaarten in.  (meer…)

Lees meer >

December: kerstsfeer bij Aan de Kade!

In december is het feest bij Aan de Kade! Een gezellige kerstsfeer en de Kerstvrouw die elke zaterdag langskomt! Ook is onze knallende eindejaarsactie weer gestart. Kom je ook? (meer…)

Lees meer >

Aan de Kade ook op ZONDAG open!

Bij Aan de Kade vind je alles wat je nodig hebt voor je huis en tuin. Ook op zondag zijn de meeste winkels in ons winkelcentrum open! Je parkeert je auto gratis voor de deur. Bekijk de openingstijden.  (meer…)

Lees meer >

Najaar bij Aan de Kade

Heb jij ook zo'n zin om je huis knusser te maken nu de dagen korter worden? Bij woonboulevard Aan de Kade vind je volop inspiratie voor dit najaar. Bekijk de nieuwste producten, aanbiedingen en services van onze woonwinkels. (meer…)

Lees meer >

Alles voor je huis en tuin

Bij Woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je huis en tuin. Meubels, sanitair, keukeninrichting, klusartikelen, woonaccessoires en tuinmeubilair. Bekijk het winkelaanbod! (meer…)

Lees meer >

Familie Verhagen wint Valencia Citytrip!

Na ruim 4 weken sparen, is de winnaar van de Valencia Citytrip bekend: de familie Verhagen uit Eindhoven. Van harte gefeliciteerd! Aan de Kade wenst jullie een fijne en zonnige reis aan de Spaanse costa!       &...

Lees meer >