Nieuws & acties

De winnaar van actie Spaar & Win is bekend!

Op zaterdag 30 december vond de prijsuitreiking plaats van de actie Spaar & Win. De gelukkige winnaar van de gloednieuwe Peugeot 108 is geworden: Sanne Renders! Van harte gefeliciteerd! (meer…)

Lees meer >

Alles voor je huis en tuin

Bij Woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je huis en tuin. Meubels, sanitair, keukeninrichting, klusartikelen, woonaccessoires en tuinmeubilair. Bekijk het winkelaanbod! (meer…)

Lees meer >

Aan de Kade ook op ZONDAG open!

Bij Aan de Kade vind je alles wat je nodig hebt voor je huis en tuin. Ook op zondag zijn de meeste winkels in ons winkelcentrum open! Je parkeert je auto gratis voor de deur. Bekijk de openingstijden.  (meer…)

Lees meer >

Najaar bij Aan de Kade

Heb jij ook zo'n zin om je huis knusser te maken nu de dagen korter worden? Bij woonboulevard Aan de Kade vind je volop inspiratie voor dit najaar. Bekijk de nieuwste producten, aanbiedingen en services van onze woonwinkels. (meer…)

Lees meer >

Familie Verhagen wint Valencia Citytrip!

Na ruim 4 weken sparen, is de winnaar van de Valencia Citytrip bekend: de familie Verhagen uit Eindhoven. Van harte gefeliciteerd! Aan de Kade wenst jullie een fijne en zonnige reis aan de Spaanse costa!       &...

Lees meer >

Nieuwe winkel: I-KOOK!

Sinds kort heeft keukenspecialist I-KOOK haar deuren geopend in ons winkelcentrum! Kom snel een kijkje nemen in de gloednieuwe winkel vol mooie keukens tegen elk budget. Een winkel met een bijzonder concept. (meer…)

Lees meer >