Sanitair Eindhoven – Castelli

Castelli Tegels, Sanitair & Keukens in Eindhoven is al ruim 10 jaar jouw partner voor een prachtige tegelvloer of sfeervolle badkamer. Daarnaast leveren en monteert Castelli ook jouw droomkeuken. In de 600m2 tellende showroom vind je een ruim assortiment tegels in vele stijlen en materialen.

Breed assortiment – inclusief montage

Henri Verkooijen, eigenaar Castelli: “Onze sanitairafdeling geeft je een brede indruk over de mogelijkheden op bad- en douchegebied. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste noviteiten in hun vakgebied.”

“Uiteraard zorgen onze eigen monteurs voor de vakkundige plaatsing van je tegelvloer of wand, badkamer of keuken. Je hebt bij ons alles onder één dak wanneer je toe bent aan een verbouwing of renovatie in jouw huis. Uiteraard ben je daarmee verzekerd van de juiste service en een uitstekende kwaliteitsgarantie. Wij hopen je spoedig te begroeten in onze showroom!”

Impressie-Castelli

Voordelen van winkelen bij Castelli – Eindhoven

  • Eigen monteurs.
  • Betrouwbare en vakkundige service.
  • Vooraf heldere prijsopgave.
  • Ruime showroom.
  • Persoonlijke service.

Nieuwe keuken of keukenrenovatie

In onze showroom aan de Kanaaldijk Noord zijn verschillende demonstratiekeukens opgesteld. Uiteraard is dit slechts een greep uit alles wat er mogelijk is op keukengebied. Voordat u definitief uw keuze maakt, ontvangt u een 3D-tekening met prijsopgave zodat uw precies weet waar u aan toe bent.

Nieuw sanitair of badkamerrenovatie

Zelf installeren of gebruik maken van de service van onze ervaren monteurs? Beide is mogelijk bij Castelli. Maak in onze showroom uw keuze uit de verschillende stijlen en merken sanitair.

Tegelspecialist

Welke tegel kiest u voor uw badkamer, keuken, gang of toilet? Welke tegels zijn geschikt voor de vloer, welke voor op de wand? Castelli adviseert u graag over ons ruime aanbod. Bezoek onze showroom en maak uw persoonlijke keuze!

Adres
Kanaaldijk-Noord 3C
5613 DH  Eindhoven
Tel: 040 - 284 04 15

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

www.castelli.nl