Winkels in Eindhoven

Alle informatie over winkels bij Aan de Kade in Eindhoven vind je hier.

Op zoek naar leuke winkels in Eindhoven? Winkelgebied Aan de Kade biedt je een uitgebreid winkelaanbod. Van bouwmarkt, meubelzaak en verfwinkel tot een specialist in vloerbedekking. Het winkelgebied bevindt zich aan de Kanaaldijk-Noord 3-7 in Eindhoven. Door de verzameling meubelzaken, bouwmarkten, keuken- en sanitairzaken, woonwinkels en meer is er een gigantisch aanbod beschikbaar. Kom shoppen bij Aan de Kade: een heerlijk dagje uit!

Welke winkels vind je bij Meubelboulevard Aan de Kade?

 

Meubels en matrassen EindhovenMeubelzaak Eindhoven

 

 

 

 

Banken en ander zitmeubilair Eindhoven
Verfzaak Eindhoven
Vloerkleding en vloerbedekking Eindhoven

 

 

 

 

Tegels, sanitair en keukens Eindhoven
Bouwmarkt Eindhoven
Logo I-KOOK

 

Winkelen in Eindhoven

Het winkelaanbod van Aan de Kade maakt een dagje uit in Eindhoven helemaal compleet. Aan de Kade in Eindhoven biedt voor ieder, maar ook voor elk budget, wat wils. Het is een gebied met een diversiteit aan winkels. Je vindt er alles voor huis en tuin. Doe inspiratie op in een van de vele meubelzaken, vind dat ene originele accessoire dat jouw huis of tuin uniek maakt en laat je vrijblijvend adviseren en informeren. Aan de Kade is namelijk de perfecte plek om wooninspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste woontrends. En dat niet alleen, ook de doe-het-zelver kan naar hartenlust shoppen bij Aan de Kade in Eindhoven. Doordeweeks, maar ook in het weekend. Bekijk de actuele openingstijden van de winkels waaraan je een bezoek wilt brengen.

Winkels voor huis en tuin

De winkels van Aan de Kade zijn makkelijk bereikbaar. Aan de Kade ligt nabij de Ring Eindhoven, ook wel Rondweg Eindhoven genoemd. Parkeren kan bovendien gewoon voor de deur. Aan de Kade heeft een groot aantal parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Kortom, zoek je een winkel in Eindhoven waar je alles kunt vinden voor jouw huis of tuin? Breng dan een bezoek aan Aan de Kade. Bekijk het overzicht van winkels in Eindhoven die Aan de Kade gevestigd zijn.

Winkelruimte huren bij Aan de Kade?

Neem voor meer informatie voor het huren van een winkelpand contact op met Van Hardenbroek Beheer BV – Joop Camminga: Tel:  +31 (0)88 7070250 of  +31 (0)6 14915950.