Nieuws & acties

Ook op ZONDAG open!

Bij Aan de Kade vind je alles voor je huis en tuin. Ook op zondag zijn de meeste winkels open! Je parkeert je auto gratis voor de deur op ons ruime parkeerterrein. Check alle openingstijden op zondag.  (meer…)

Lees meer >

Voorjaarskriebels? Bekijk deze winkeltips!

Heb jij zin in een fris kleurtje op de muur, vrolijke bloemen in je tuin of op je balkon? Of zelfs een complete verbouwing van je keuken? Vier de lente bij Aan de Kade. De mooiste spullen tegen de scherpste prijzen! Bekijk onze winkeltips! (meer…)

Lees meer >

Binnenkort: Lucky Saturday!

Hou de website en Facebook in de gaten voor de eerstkomende Lucky Saturday. Een dag vol leuke activiteiten! Met o.a. Rad van Fortuin en Roll the Dice. Kinderen kunnen spelen op het springkussen en zich gratis laten schminken. (meer…)

Lees meer >

Winkels bij Aan de Kade

Bij Woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je huis en tuin. Meubels, sanitair, keukeninrichting, klusartikelen, woonaccessoires en tuinmeubilair. Bekijk het winkelaanbod! (meer…)

Lees meer >

Najaar bij Aan de Kade

Heb jij ook zo'n zin om je huis knusser te maken nu de dagen korter worden? Bij woonboulevard Aan de Kade vind je volop inspiratie voor dit najaar. Bekijk de nieuwste producten, aanbiedingen en services van onze woonwinkels. (meer…)

Lees meer >

Familie Verhagen wint Valencia Citytrip!

Na ruim 4 weken sparen, is de winnaar van de Valencia Citytrip bekend: de familie Verhagen uit Eindhoven. Van harte gefeliciteerd! Aan de Kade wenst jullie een fijne en zonnige reis aan de Spaanse costa!       &...

Lees meer >