Nieuws & acties

Zaterdag 15 en 22 december: Kerstfeest!

Zaterdag 15 en 22 december is het Kerstfeest bij Aan de Kade. Kinderen kunnen in de warme pagodetent kerstkoekjes en kerstballen versieren en er is lekkers voor iedereen. Kom je ook? (meer…)

Lees meer >

Seats and Sofas nu ook op zondag open!

Vanaf zondag 4 november is Seats and Sofas Eindhoven ook op zondag open. Je bent van harte welkom in deze megastore tussen 12.00 en 17.00 uur! (meer…)

Lees meer >

Winkels bij Aan de Kade

Bij Woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je huis en tuin. Meubels, sanitair, keukeninrichting, klusartikelen, woonaccessoires en tuinmeubilair. Bekijk het winkelaanbod! (meer…)

Lees meer >

Herfst! Maak het lekker warm en knus!

In de herfst heb je weer echt zin om van je huis een warme, knusse plek te maken. Onze winkels laten je de nieuwste trends op woongebied zien. Bekijk het winkelaanbod van deze herfst en laat je inspireren! (meer…)

Lees meer >

Koopzondagen in december

Bij Aan de Kade vind je alles voor je huis en tuin. Ook op zondag zijn de meeste winkels open! Je parkeert je auto gratis voor de deur op ons ruime parkeerterrein. Check alle openingstijden op zondag.  (meer…)

Lees meer >

Najaar bij Aan de Kade

Heb jij ook zo'n zin om je huis knusser te maken nu de dagen korter worden? Bij woonboulevard Aan de Kade vind je volop inspiratie voor dit najaar. Bekijk de nieuwste producten, aanbiedingen en services van onze woonwinkels. (meer…)

Lees meer >