Nieuws & acties

Paaszaterdag 20 april: Lucky Saturday!

Op zaterdag 20 april is weer van alles te doen in ons winkelcentrum! Er is een eieren speurtocht voor de kids en win de leukste prijzen met het dobbelsteenspel en Raad & Win! Kom je zaterdag ook even gezellig shoppen? ...

Lees meer >

Hè fijn, voorjaar!

Heb je ook zo'n zin om je huis en tuin op te frissen met nieuwe meubels, mooie accessoires en vrolijke bloeiers? Komt dat even goed uit want de nieuwe voorjaarscollecties zijn binnen! Laat je inspireren. (meer…)

Lees meer >

Winkels bij Aan de Kade

Bij Woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je huis en tuin. Meubels, sanitair, keukeninrichting, klusartikelen, woonaccessoires en tuinmeubilair. Bekijk het winkelaanbod! (meer…)

Lees meer >

Koopzondagen in april en mei

Bij Aan de Kade vind je alles voor je huis en tuin. Ook op zondag zijn de meeste winkels open! Je parkeert je auto gratis voor de deur op ons ruime parkeerterrein. Check alle openingstijden op zondag.  (meer…)

Lees meer >

Seats and Sofas nu ook op zondag open!

Seats and Sofas Eindhoven is nu ook op zondag open. Je bent van harte welkom in deze megastore tussen 12.00 en 17.00 uur! Bekijk ook de openingstijden op zondag van onze andere winkels. (meer…)

Lees meer >

Herfst! Maak het lekker warm en knus!

In de herfst heb je weer echt zin om van je huis een warme, knusse plek te maken. Onze winkels laten je de nieuwste trends op woongebied zien. Bekijk het winkelaanbod van deze herfst en laat je inspireren! (meer…)

Lees meer >