Keukenstudio FO

Brabantse gezelligheid met een flinke dosis creativiteit en persoonlijke aandacht voor uw droomkeuken. Keukenstudio FO is uw keukenspecialist, wij staan voor professionele service, het maken van unieke combinaties en uitstekende productkennis. De vele mogelijkheden in kleuren, opstellingen en materialen maken het voor u als klant vaak niet makkelijk in de keuze. Daarnaast is het ook belangrijk om goed naar de pluspunten van de ruimte te kijken en deze juist te benutten.

Onze werkwijze

Het kan echt anders; creatiever, persoonlijker en transparanter.Wij hanteren een transparante werkwijze waardoor u als klant zeer betrokken bent bij uw eigen keuken. Om een ontwerp te maken die bij uw persoonlijke wensen en ruimte aansluit kunt een een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Van aankoop tot montage

Een goede begeleiding bij het kopen van een nieuwe keuken is erg belangrijk. U doet dit immers niet iedere dag! Wij verzorgen het proces van A tot Z. Met passie voor het product, creativiteit en deskundigheid denken wij met u mee en ontzorgen we u in dit leuke maar soms ook lastige proces.

Openingstijden
Maandag: 10.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur