Meubelboulevard Eindhoven

Breng een bezoek aan de meubelboulevard in Eindhoven en neem vrijblijvend een kijkje in de verschillende showrooms!

Bij meubelboulevard Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor je interieur en tuin. Van meubels en sanitair tot handige klusproducten en mooie woonaccessoires. Je slaagt gegarandeerd en vindt altijd iets dat bij je smaak en budget past. De winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar en je parkeert je auto gratis voor de deur. Bekijk het winkelaanbod van meubelboulevard Aan de Kade. Onze winkeliers heten je van harte welkom!

Welke winkels vind je bij Meubelboulevard Aan de Kade?

 

Meubels en matrassen EindhovenMeubelzaak EindhovenBankstellen Eindhoven

 

 

 

 

Banken en ander zitmeubilair Eindhoven
Verfzaak Eindhoven
Vloerkleding en vloerbedekking Eindhoven

 

 

 

 

Tegels, sanitair en keukens Eindhoven
Bouwmarkt Eindhoven

 

 

Woonwinkels en meubelzaken Eindhoven

Kom voor jouw droominrichting naar de meubelboulevard Eindhoven. Bij Aan de Kade word je niet teleurgesteld. Je vindt er diverse woonwinkels en meubelzaken. Niet voor niets kun je er wooninspiratie opdoen, meubels bekijken en leuke accessoires vinden die een originele draai aan jouw huis of tuin geven. Laat je vrijblijvend adviseren en informeren in een van de woonwinkels. Ook voor bouwmarkten, sanitairzaken en verfwinkels kun je bij Aan de Kade terecht. Doordeweeks, evenals in het weekend.

Eenvoudig bereikbare meubelboulevard

Je kunt de meubelboulevard Aan de Kade in Eindhoven heel eenvoudig bereiken. Aan de Kade ligt namelijk dichtbij de Ring Eindhoven, ook wel Rondweg Eindhoven genoemd. Parkeren kan bovendien gemakkelijk voor de deur. Aan de Kade heeft vele parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. Kortom, of je nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, gereedschap of tegels, bij Aan de Kade kun je vrijblijvend een kijkje nemen. Met vele woonwinkels op loopafstand van elkaar slaag je gegarandeerd. Je bent van harte welkom bij Meubelboulevard Aan de Kade!