Woonboulevard Eindhoven

Interieurinspiratie opdoen of meubels kopen voor je woning of tuin? Bij de woonboulevard in Eindhoven kun je terecht voor woonwinkels in uiteenlopende soorten en maten.

Alles voor huis en tuin vind je bij dé woonboulevard Eindhoven: Aan de Kade. Hier vind je nagenoeg alles op het gebied van interieur en tuin.  Denk aan meubelzaken, woonwinkels, bouwmarkten, verfwinkels en meer. Winkels die zich dichtbij elkaar bevinden. Waar je ook naar op zoek bent, bij Aan de Kade vind je ongetwijfeld hetgeen je mooi vindt. Welke stijl of smaak je ook hebt.

Welke winkels vind je bij Meubelboulevard Aan de Kade?

Meubels en matrassen EindhovenMeubelzaak Eindhoven
Banken en ander zitmeubilair Eindhoven
Verfzaak Eindhoven
Vloerkleding en vloerbedekking Eindhoven
Tegels, sanitair en keukens Eindhoven
Bouwmarkt Eindhoven
Logo I-KOOK

Woonwinkels Eindhoven

Is jouw interieur aan vernieuwing toe? Of ben je juist op zoek naar een compleet nieuwe inrichting omdat je op jezelf gaat wonen? Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod van de woonboulevard in Eindhoven. Bij Aan de Kade kun je een bezoek brengen aan showrooms van diverse woonwinkels, zoals meubelzaken. Aan de Kade is dé plek om wooninspiratie op te doen, leuke meubels uit te zoeken, mooie woonaccessoires te kopen en meer. In de winkels van de woonboulevard geven de verkoopadviseurs je graag informatie en advies over de laatste interieurtrends. Je kunt zowel in het weekend als doordeweeks bij de woonboulevard terecht. Bovendien worden er regelmatig koopzondagen en -avonden georganiseerd.

Makkelijk bereikbare woonboulevard

De woonboulevard Aan de Kade in Eindhoven is op eenvoudige wijze te bereiken. Aan de Kade ligt namelijk dichtbij de Ring Eindhoven, ook wel bekend als Rondweg Eindhoven. Niet alleen is Aan de Kade makkelijk bereikbaar, ook heeft de woonboulevard in Eindhoven een uitgebreide parkeergelegenheid. Op de parkeerplaats is ruimte voor tientallen auto’s. Bovendien is parkeren gratis. Parkeren kan dus gemakkelijk voor de deur! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe meubels, gereedschap, verf of een nieuwe keuken, bij Aan de Kade kun je vrijblijvend een kijkje nemen. Dankzij de vele winkels die zich op loopafstand van elkaar bevinden, slaag je gegarandeerd.