De beste woonwinkels in Eindhoven op één plek!

Bij Aan de Kade vind je alles voor je huis en tuin. De beste woonwinkels op één plek in Eindhoven! Ook voor doe-het-zelfmaterialen en gereedschap zit je goed bij Aan de Kade. Bekijk ons winkelaanbod.

Meubels/Woninginrichting/Woonaccessoires

jysk-eindhovenEen nieuw huis of gewoon toe aan een frisse restyling van je interieur? In de woonwinkels van Aan de Kade vind je altijd iets wat bij je past. Voor elke portemonnee en voor elke smaak. De woonwinkels bieden je regelmatig wisselende collecties.

Een ruime assortiment zitmeubelen vind je bij SofaXL en SeatsandSofas. Bij JYSK en Leen Bakker kun je terecht voor een complete woninginrichting en hippe accessoires volgens de laatste woonmodetrends.

Vloerbedekking/Laminaat/Raambekleding

De basis van je inrichting begint letterlijk op de vloer. Bij Carpetright kun je terecht voor alle soorten vloerbekleding. Het winkelpersoneel adviseert je graag over de voor-en nadelen van de verschillende producten. En wist je dat je hier ook terecht kunt voor gordijnen, jaloezieën en vitrage? Opmeten is gratis!

Klusmaterialen/Gereedschap/Verlichting/Verf&Behang

team-van-de-verfzaak-eindhovenBij De Verfzaak weten ze alles van verf en behang. Welke producten heb je nodig en hoe gebruik je ze? En elke week hebben ze wel een aantrekkelijke aanbieding. Praxis is echt een zaak voor de allround klusser. Maar ook voor alles wat je buiten nodig hebt. Denk aan schuttingen, buitenverlichting en tuinaarde!

Keuken-Sanitair

Bij Castelli vind je de keuken van je dromen! Voor elke ruimte een oplossing op maat, groot en klein. Een team met eigen vakspecialisten staat voor je klaar om de keuken te plaatsen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Al jarenlang een vertrouwd adres voor keukens en badkamers.

 

winkels Aan de Kade Eindhoven

< Terug naar het overzicht