Via Facebook Aan de Kade mis je niets!

Elke week zijn er activiteiten bij Aan de Kade. Van toffe acties tot vrolijke activiteiten voor kinderen. Like je onze Facebook pagina, dan weet je zeker dat je niets mist! Je blijft op de hoogte van alle acties en winnaars, van kortingsacties van winkels en alle gezellige activiteiten op zaterdag. Bovendien ontvang je regelmatig styling- en klustips.

Ga naar de Facebookpagina Aan de Kade en like ons!

Activiteiten Aan de Kade op zaterdag

Op zaterdag zijn er voor de kinderen regelmatig activiteiten zoals een springkussen, schminken, een balonnenclown en gratis ranja. Winkelen bij Aan de Kade is echt een uitje voor het hele gezin! Op Facebook lees je wanneer er speciale kinderactiviteiten zijn.

Korting bij Aan de Kade

Bij winkelcentrum Aan de Kade in Eindhoven vind je alles voor huis en tuin. Van zitmeubelen tot verf en van een volledig nieuwe keuken tot hippe woonaccessoires. Winkeliers bij Aan de Kade hebben wekelijks goeie kortingsacties. Via Facebook Aan de Kade houden we je op de hoogte van scherpe aanbiedingen van onze winkeliers. Ook geven we je klustips en handige stylingtips met producten uit het Aan de Kade-assortiment.
Blijf op de hoogte via Facebook.

Acties via Facebook Aan de Kade

Meubelboulevard Aan de Kade organiseert het hele jaar acties met mooie prijzen. Een greep uit de acties van afgelopen jaar: ‘Win een klusser voor drie dagen’, en ‘Spaar & Win voor een Peugeot 108 of een mooie woonprijs’! Houd je Facebook Aan de Kade in de gaten, dan weet je alles!

Facebook-Like Aan de Kade

 

 

 

 

 

 

< Terug naar het overzicht