Najaar bij Aan de Kade

Heb jij ook zo’n zin om je huis knusser te maken nu de dagen korter worden? Bij woonboulevard Aan de Kade vind je volop inspiratie voor dit najaar. Bekijk de nieuwste producten, aanbiedingen en services van onze woonwinkels.

Leen Bakker: ‘We love nature’.

 

Leen Bakker Eindhoven we love nature

 

 

 

 

 

 

 

Breng het ultieme buitengevoel in je eigen woonkamer! Bij Leen Bakker kun je terecht voor alles waarmee je binnen een natuurlijke sfeer creëert. Meubels in natuurlijke tinten en bijpassende kussens en zachte plaids. Combineer met natuurlijk materialen, zoals hout en leer of sisal (tropisch touwachtig vezel), staal, katoen, rotan en kurk. Het resultaat? Een warme en stoere inrichting.

Kom voor meer inspiratie naar de winkel of bekijk de inspiratiepagina van Leen Bakker.

 

JYSK: 100 dagen een Goldmatras op proef.

JYSK Eindhoven probeer een gold matras

 

 

 

 

 

 

Normaal duurt het wel 4 tot 6 weken om aan een nieuwe matras te wennen. Bij JYSK-Aan de Kade kun je een nieuwe GOLD matras 100 dagen proberen. Indien je niet 100% tevreden bent, ruil je de matras in voor een andere.

Meer over de Goldmatras-actie.

 

CarpetRight: nieuwe collectie PVC-vloeren.

De Verfzaak nieuw website

 

 

 

 

 

 

 

PVC-vloeren worden steeds populairder. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud en in talloze dessins verkrijgbaar. Nieuwe bij Carpet Right zijn de Pure PVC-vloeren van Berry Alloc. Net zo mooi als hout en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Bekijk de nieuwste collectie in de winkel of lees meer in de folder PVC vloeren.

 

Praxis: sfeer in je tuin met de mooiste vuurkorven

Vuurkorf Praxis EindhovenSchermafbeelding 2017-09-20 om 10.07.09

 

 

 

 

 

Niets geeft je een warmer gevoel dan een brandend vuurtje buiten in je tuin. Bij Praxis vind je vuurkorven in allerlei soorten en maten. Sommige kun je ook als barbecue gebruiken. Even een rooster erop en grillen maar!

 

De Verfzaak: maak je huis winterklaar.

Schermafbeelding 2017-09-20 om 09.56.36

 

 

 

 

 

 

Een laagje verf beschermt je huis. Bij De Verfzaak vind je elk week de beste aanbiedingen. In de winkel geven ze je graag advies over hoe je je verfklus aanpakt. Welke soort verf, welke kwast en hoe zorg je voor een goede voorbereiding? Onlangs is de website van De Verfzaak volledig vernieuwd. Met per categorie een duidelijk overzicht van het productaanbod. Loop gerust binnen voor vragen en tips!

< Terug naar het overzicht